top of page

Trött på vänsterflum och högerextremism?


Vi är Malmös nya politiska kraft! Vi utgår från sunt förnuft, för att hitta lösningar på Malmöbornas problem här och nu. Vi kallar oss för realister. De partier som styr Malmö har turats om att förvandla en välmående arbetarstad till en gangsterstad med hisnande klassklyftor. Vänsterns flum, med öppna gränser och ”multikulturalism” har lett till segregation, kriminalitet och bidragsberoende. Samtidigt är högern bara intresserad av att sälja ut äldreomsorgen och skolan till riskkapitalister. Och samtliga partier skär ner på välfärden. Likt två skinkor på samma röv går vänstern och högern inte att skilja åt.

Kommunledningen är mer intresserad av bilden av Malmö än av problemen i Malmö. Därför har över 200 kommunikatörer anställts som ska sprida en förskönad bild. För samma kostnad hade vi kunnat anställa 100 lärare och lika många kvarterspoliser. De hade till skillnad från byråkraterna på kommunhuset gjort skillnad för elevernas skolresultat och ökat tryggheten på gatorna.

Trots kommunala underskott slösar den politiska eliten skattebetalarnas pengar på skrytbyggen i Västra hamnen, på bidrag till illegala migranter och på att HBTQ-certifiering av allt ifrån bostadsbolag till bibliotek. Man vill hjälpa alla och hela världen för att framstå som god. Vi vill istället använda pengarna till det de är tänkta för: att erbjuda invånarna trygghet och en god kvalitet på varje del av kommunens service. Från förskola till demensboende. Varje bortslösad skattekrona är en stöld från folket, sade en socialdemokratisk minister för längesedan. Vi är partiet som Du har väntat på.Comments


bottom of page